top of page

Verhuur van containers voor particulier of op het bedrijf in het zuiden van West-Vlaanderen

Ons aanbod aan containers:

Containerverhuur voor allerlei soorten afval

VyRecup (Deschepper Recup) uit Wevelgem (Gullegem), nabij Kortrijk, West-Vlaanderen is hét adres om een gepaste container te huren voor iedere gelegenheid. Wij bieden een snelle en flexibele service om uw afvalopslag, verbouwing, grote opruiming of kuis vlot te laten verlopen. 

Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste container voor het soort afval waar hij voor moet dienen. Dankzij onze jarenlange ervaring in containerverhuur kunnen we u op voorhand al vertellen wat de prijs op de eindfactuur zal zijn. En we zorgen ervoor dat dat de laagst mogelijke is! 

Als u bij VyRecup een afvalcontainer huurt, zijn leveren en ophalen van de container plus zeven kalenderdagen huur inbegrepen. Nadat we de afvalcontainer hebben opgehaald, sorteren en recycleren wij het afval voor u.

Don't waste your waste, recycle it!

vymetal

Afbraakwerken

Afbraakwerken in België en daarbuiten: binnen en buiten. Wilt u een gebouw slopen? Een productielijn ontmantelen? Vymetal, partner van Vyrecup, is gespecialiseerd in afbraak van metalen constructies en industriële gebouwen.

bottom of page