top of page
renditionDownload.jpg

Container voor houtafval met glas huren in West-Vlaanderen?

container huren houtafval met glas west-vlaanderen

Container voor houtafval met glas

Houtafval met glas dient afzonderlijk in een container opgeslagen en afgehaald te worden. En dat is logisch. Of het nu gaat over een privéwoning, een bedrijfspand of een commerciële ruimte, bij de verbouwing of de afbraak van gebouwen is er altijd veel houtafval mét glas. Denk maar aan alle ramen of glazen deuren. 

Ten eerste is het praktischer om de raam- en deurkozijnen in een container bovenop elkaar te leggen. En bovendien worden ook in dit geval beide materialen nauwkeurig van elkaar gescheiden om ze nadien te recycleren en ten slotte te hergebruiken.

Container houtafval met glas huren in West-Vlaanderen

Een container houtafval met glas huren in West-Vlaanderen? Dan kan u terecht bij VyRecup nabij Kortrijk! Naast een snelle en flexibele service geniet u ook van gratis levering en ophaling (na zeven kalenderdagen). Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan!

Een bedrijf? Bekijk onze containerverhuur voor bedrijven.

Formaat: 

10 m³, 20 m³, 30 m³

Wat mag erin? 

houten kozijnen

Wat mag niet? 

beton, asbest en stenen

7 DAGEN HUUR
INBEGREPEN

PLAATSEN, OPHALEN
EN VERWERKING

GECERTIFICEERD

AFVALVERWERKER

vymetal

Afbraakwerken

Afbraakwerken in België en daarbuiten: binnen en buiten. Wilt u een gebouw slopen? Een productielijn ontmantelen? Vymetal, partner van Vyrecup, is gespecialiseerd in afbraak van metalen constructies en industriële gebouwen.

bottom of page