top of page
renditionDownload.jpg

Container voor papier en karton huren in West-Vlaanderen?

container huren papier en karton west-vlaanderen

Container voor papier en karton

Oud papier en karton zijn fracties die overvloedig voorkomen in ieders privéleven maar ook in de bedrijfswereld. Het is afval dat intussen al op grote schaal industrieel wordt gerecycleerd. 

Particulieren en bedrijven kunnen bij Vyrecup uit Wevelgem containers huren voor de geselecteerde ophaling van oud papier en karton. In functie van een optimale recyclage moet het papier en karton wel zuiver zijn. Zo mogen dozen, boeken, kranten, tijdschriften, eierverpakkingen, folders e.d. in de container verzameld worden. Dit materiaal kan gerecycleerd worden tot krantenpapier, verpakkingspapier, golfkarton of andere toepassingen. 

Niet toegelaten zijn: blisterverpakkingen of plastic van reclamefolders, zelfklevend papier, papieren zakdoekjes en tafellakens, behangpapier, carbonpapier, vuil of vet papier …

Container papier en karton huren in West-Vlaanderen

Vyrecup verhuurt tegen zeer scherpe prijzen afvalcontainers voor papier en karton. Als gecertificeerd afvalverwerker kan u rekenen op een vlotte & flexibele service. Plaatsing, ophaling en verwerking zijn inbegrepen in de huur.  Vraag nu uw gratis offerte aan!

Een bedrijf? Bekijk onze containerverhuur voor bedrijven.

Formaat: 

10 m³, 20 m³, 30 m³

Wat mag erin? 

karton en papier

Wat mag niet? 

behangpapier, broodzakken, cementzakken en geplastificeerd papier

7 DAGEN HUUR
INBEGREPEN

PLAATSEN, OPHALEN
EN VERWERKING

GECERTIFICEERD

AFVALVERWERKER

vymetal

Afbraakwerken

Afbraakwerken in België en daarbuiten: binnen en buiten. Wilt u een gebouw slopen? Een productielijn ontmantelen? Vymetal, partner van Vyrecup, is gespecialiseerd in afbraak van metalen constructies en industriële gebouwen.

bottom of page