top of page
163955641_116947927123147_3194877465269210615_n.jpg

Containerverhuur voor bedrijven: de bedrijfsoplossing voor afval in West-Vlaanderen

Verhuur van containers aan bedrijven

VyRecup (Gullegem, Wevelgem), dat tot voor kort als Deschepper Recup bekendstond, is dé specialist in containerverhuur aan bedrijven in en rond Kortrijk maar ook in de verre omtrek. Wij hebben een oplossing op maat voor elk soort afval en voor iedere onderneming! 

We zijn gespecialiseerd in afvalophaling van ferro- en non-ferrometalen, maar ook van papier en karton of gemengd afval. We plaatsen een vaste container van 10 m³ altijd op dezelfde standplaats in uw bedrijf en komen die dan wekelijks ophalen of binnen een termijn die u beter past.

Neem vrijblijvend contact

We bieden altijd scherpe, vaste prijzen. Juist omdat we zulke grote volumes afval inzamelen, kunnen we als tussenhandelaar ook zeer goede prijzen onderhandelen. En dat merkt u aan uw portemonnee! 

Neem vrijblijvend contact op met VyRecup voor een offerte en we komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken!

Don't waste your waste, recycle it!

vymetal

Afbraakwerken

Afbraakwerken in België en daarbuiten: binnen en buiten. Wilt u een gebouw slopen? Een productielijn ontmantelen? Vymetal, partner van Vyrecup, is gespecialiseerd in afbraak van metalen constructies en industriële gebouwen.

bottom of page