top of page
163955641_116947927123147_3194877465269210615_n.jpg

Container voor grofvuil huren in West-Vlaanderen?

container huren grofvuil west-vlaanderen

Container voor grof huisvuil

Grofvuil is de algemene verzamelnaam voor alle materialen die bij het opruimen of het leegmaken van een woning mogen weggegooid worden. Dit afval is niet gevaarlijk. Het is eigenlijk gemengd huishoudelijk afval dat te groot is voor de traditionele huisvuilophaling. 

Zaken die in een grofvuilcontainer mogen meegegeven worden, zijn onder meer: wastafels, oude zetels, plastic tuinmeubelen, wasrekken en droogmolens, groot speelgoed, wc-potten, emmers, vogelkooien …

Container grofvuil huren in West-Vlaanderen

VyRecup uit Wevelgem, nabij Kortrijk, West-Vlaanderen is hét adres voor het huren van een container grofvuil (10 m³, 20 m³ of 30 m³). Wij bieden een snelle en flexibele service.

Als u bij VyRecup een afvalcontainer grof huisvuil huurt, zijn levering, ophaling en 7 kalenderdagen huur altijd inbegrepen. Vraag nu uw gratis offerte aan!

Een bedrijf? Bekijk onze containerverhuur voor bedrijven.

Formaat: 

10 m³, 20 m³, 30 m³

Wat mag erin? 

gemengd niet-gevaarlijk afval, hout, inboedel/huisraad, kunststoffen, metaal, papier en karton, rubber en textiel

Wat mag niet? 

asbest

7 DAGEN HUUR
INBEGREPEN

PLAATSEN, OPHALEN
EN VERWERKING

GECERTIFICEERD

AFVALVERWERKER

vymetal

Afbraakwerken

Afbraakwerken in België en daarbuiten: binnen en buiten. Wilt u een gebouw slopen? Een productielijn ontmantelen? Vymetal, partner van Vyrecup, is gespecialiseerd in afbraak van metalen constructies en industriële gebouwen.

bottom of page