top of page
163955641_116947927123147_3194877465269210615_n.jpg

Container voor grond met stenen huren in West-Vlaanderen?

container aarde en zand huren west-vlaanderen

Container voor grond met stenen

Zit de grond die u wilt laten weghalen vol stenen en is er geen beginnen aan om die daaruit te sorteren? Dan kunt u zonder probleem een container huren waarin zowel grond als stenen samen mogen verzameld worden.

Deze grond zal nadien hoe dan ook gezeefd worden. Eventuele boomwortels worden zorgvuldig uit de grond gefilterd. Dat laat toe om beide fracties te recupereren en een nieuwe bestemming te geven. 

De aanwezigheid van andere grondstoffen of stukken – bijvoorbeeld van asbestkleigrond of ijzer – is niet toegelaten. In dat geval is een container voor gemengd puin vereist.

Container grond met stenen huren in West-Vlaanderen

VyRecup uit Wevelgem (West-Vlaanderen) is hét adres voor containerverhuur. Naast een snelle en flexibele service, geniet u ook van gratis levering en ophaling (na zeven kalenderdagen). Vraag nu uw offerte aan!

Een bedrijf? Bekijk onze containerverhuur voor bedrijven.

Formaat: 

10 m³

Wat mag erin? 

aarde, grond en zand

Wat mag niet? 

asbest, kleigrond en ijzer

7 DAGEN HUUR
INBEGREPEN

PLAATSEN, OPHALEN
EN VERWERKING

GECERTIFICEERD

AFVALVERWERKER

vymetal

Afbraakwerken

Afbraakwerken in België en daarbuiten: binnen en buiten. Wilt u een gebouw slopen? Een productielijn ontmantelen? Vymetal, partner van Vyrecup, is gespecialiseerd in afbraak van metalen constructies en industriële gebouwen.

bottom of page