top of page
renditionDownload.jpg

Container voor Eternit, asbestafval huren in West-Vlaanderen?

container huren asbest afval west-vlaanderen

Asbestcontainer

Asbest is een schadelijke stof die tot eind 1998 in bijzonder veel bouwmaterialen verwerkt werd. Zo komt het voor in het vezelcement van materialen voor gevelbekleding en dakbedekking zoals golfplaten, dak- en gevelleien, isolatiematerialen. De Vlaamse overheid wil ons gewest tegen 2040 asbestveilig maken en heeft strikte regels opgelegd voor een correcte asbestsanering van gebouwen. 

Asbest moet ten eerste zonder al te veel breken verwijderd worden om de verspreiding van asbestdeeltjes tegen te gaan. Dat kan ook vermeden worden als het asbestmateriaal vooraf bevochtigd wordt. Daarnaast is het raadzaam om bij het slopen een speciaal wegwerppak en stofmasker te dragen.

Het asbestafval dat vrijkomt bij afbraak- en verbouwingswerken van oudere gebouwen moet bovendien in speciale containers verzameld worden. Vyrecup verhuurt dergelijke asbestcontainers: zij zijn bekleed met een grote bigbag of asbestzak die na afloop van de werken zorgvuldig wordt gesloten.

Container voor asbest huren in West-Vlaanderen

Vyrecup verhuurt tegen zeer scherpe prijzen afvalcontainers voor het afvoeren van asbest. Als gecertificeerd afvalverwerker kan u vertrouwen op een vlotte & flexibele service. Plaatsing en ophaling (na zeven kalenderdagen) zijn altijd inbegrepen. Vraag nu uw gratis offerte aan!

Een bedrijf? Bekijk onze containerverhuur voor bedrijven.

Formaat: 

10 m³, 20 m³, 30 m³

Wat mag erin? 

asbest

Wat mag niet? 

pannen, steenpuin en ijzer

7 DAGEN HUUR
INBEGREPEN

PLAATSEN, OPHALEN
EN VERWERKING

GECERTIFICEERD

AFVALVERWERKER

vymetal

Afbraakwerken

Afbraakwerken in België en daarbuiten: binnen en buiten. Wilt u een gebouw slopen? Een productielijn ontmantelen? Vymetal, partner van Vyrecup, is gespecialiseerd in afbraak van metalen constructies en industriële gebouwen.

bottom of page