top of page
renditionDownload-1.jpg

Container voor aarde en zand huren in West-Vlaanderen?

container aarde en zand huren west-vlaanderen

Container voor aarde en zand

U kunt als particulier of als bedrijf ook bij Vyrecup in Gullegem terecht als u overtollige aarde wilt afvoeren. U verzamelt alle aarde en zand in één en dezelfde gehuurde container, op voorwaarde dat die niet met andere grondstoffen vermengd of verontreinigd zijn. Het moet dus gaan over zuivere grond, zand en tuinaarde. 

Dergelijke aarde en zand worden soms gedolven bij het uitdiepen van bouw- of werkterreinen ter voorbereiding van de eigenlijke werkzaamheden. Een voorbeeld daarvan is o.a. de uitgraving van funderingen voor bouwprojecten, de aanleg van wachtbekkens of uitrittencomplexen van autowegen. 

In een container voor aarde en zand mogen geen stenen en boomwortels zitten, en er mag ook geen kleigrond in gestort worden. Voor die materies hebt u een andere container nodig.

Container aarde en zand huren in West-Vlaanderen

Een container voor aarde en zand huren in West-Vlaanderen? Dan kan u terecht bij VyRecup uit Wevelgem, nabij Kortrijk! Wij bieden een snelle en flexibele service. Levering en ophaling (na zeven kalenderdagen) is in de huur inbegrepen. Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan!

Een bedrijf? Bekijk onze containerverhuur voor bedrijven.

Formaat: 

10 m³

Wat mag erin? 

aarde, grond en zand

Wat mag niet? 

asbest, kleigrond, stenen en ijzer

7 DAGEN HUUR
INBEGREPEN

PLAATSEN, OPHALEN
EN VERWERKING

GECERTIFICEERD

AFVALVERWERKER

vymetal

Afbraakwerken

Afbraakwerken in België en daarbuiten: binnen en buiten. Wilt u een gebouw slopen? Een productielijn ontmantelen? Vymetal, partner van Vyrecup, is gespecialiseerd in afbraak van metalen constructies en industriële gebouwen.

bottom of page