top of page
renditionDownload.jpg

Container voor steenpuin en beton huren in West-Vlaanderen?

container huren steenpuin en beton

Gecombineerde container steenpuin en beton

Ten eerste biedt Vyrecup containers van 10 m³ te huur aan voor de gecombineerde ophaling van steenpuin en beton. Dit gemengde puin is veelal afkomstig van sloopwerken. Bij de afbraak van gebouwen komen er namelijk tal van materialen vrij waaronder beton, bakstenen, dakpannen maar ook ander steenafval en steengruis.

Absoluut uitgesloten zijn dan weer asfaltgewapend beton en cellenbeton of Ytong-blokken. Het betonwerk moet zuiver zijn en mag geen asbest of ijzer bevatten. 

Eens gezeefd en gebroken, wordt gemengd steenpuin gebruikt voor de fundering bij de aanleg van wegen.

Container steenpuin en beton huren in West-Vlaanderen

VyRecup  uit Wevelgem, nabij Kortrijk, West-Vlaanderen is hét adres om een container steenpuin (gemengd met beton) te huren. Wij bieden een snelle en flexibele service.

Als u bij VyRecup een afvalcontainer steenpuin huurt, zijn leveren en ophalen van de container plus zeven kalenderdagen huur inbegrepen. Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan! 

Een bedrijf? Bekijk onze containerverhuur voor bedrijven.

Formaat: 

10 m³

Wat mag erin? 

bakstenen, beton, pannen en puin

Wat mag niet? 

asbesthoudend puin, cellenbeton en gewapend beton, asbest, ijzer en Ytong

7 DAGEN HUUR
INBEGREPEN

PLAATSEN, OPHALEN
EN VERWERKING

GECERTIFICEERD

AFVALVERWERKER

vymetal

Afbraakwerken

Afbraakwerken in België en daarbuiten: binnen en buiten. Wilt u een gebouw slopen? Een productielijn ontmantelen? Vymetal, partner van Vyrecup, is gespecialiseerd in afbraak van metalen constructies en industriële gebouwen.

bottom of page