top of page
renditionDownload-1.jpg

Container voor gewapend beton huren in West-Vlaanderen?

container huren gewapend beton west-vlaanderen

Container voor gewapend beton

Gewapend beton verwijderen is een hele klus maar niet onmogelijk. Wij verhuren ook containers voor de ophaling van beton dat versterkt is met ijzeren staven of ijzernetten

Gewapend beton wordt zeer veel gebruikt in de bouwsector en wel om evidente redenen. De wapening geeft extra stevigheid aan elke constructie. Gewapend beton is terug te vinden in funderingen, vloerplaten, welfsels, maar ook in schuttingen. 

Er wordt in de sector naar gestreefd om dit materiaal te recupereren. Het beton wordt verbrijzeld en gescheiden van het ijzer. Vervolgens wordt het stortklaar gemaakt voor andere doeleinden: de realisatie van bermen en ophogingen, de delving van putten of nog als fundering bij wegenwerken.

Container gewapend beton huren in West-Vlaanderen

VyRecup uit Wevelgem, nabij Kortrijk, West-Vlaanderen is hét adres voor het huren van containers voor gewapend beton. Als gecertificeerd afvalverwerker kan u rekenen op een snelle en flexibele service. Zowel plaatsing, ophaling en verwerking zijn inbegrepen in de huur.  Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan!

Een bedrijf? Bekijk onze containerverhuur voor bedrijven.

Formaat: 

10 m³

Wat mag erin? 

betonpalen, betonplaten, funderingen en gewapend beton

Wat mag niet? 

asbest en gemengd bouwafval

7 DAGEN HUUR
INBEGREPEN

PLAATSEN, OPHALEN
EN VERWERKING

GECERTIFICEERD

AFVALVERWERKER

vymetal

Afbraakwerken

Afbraakwerken in België en daarbuiten: binnen en buiten. Wilt u een gebouw slopen? Een productielijn ontmantelen? Vymetal, partner van Vyrecup, is gespecialiseerd in afbraak van metalen constructies en industriële gebouwen.

bottom of page