top of page
  • VyRecup

Waarop letten bij het huren van container voor houtafval?

Bijgewerkt op: 19 dec. 2022

Gaat u de deuren en raamkozijnen vervangen in uw woning? Staat er een hele verzameling meubels in uw kelder die niet langer gebruikt kunnen worden? Of bent u misschien bezig met de planning van algemene renovatiewerken bij u thuis of op kantoor? Wat u ook van plan bent, als u te maken gaat krijgen met houtafval is het hoogstwaarschijnlijk verstandig om een specifieke container voor houtafval te huren. Bij Vyrecup zijn wij al jarenlang gespecialiseerd in de verhuur van containers voor houtafval in heel West-Vlaanderen. In dit artikel leggen we kort uit waar u op dient te letten bij het huren van een container voor houtafval.


container met houtafval

De juiste container voor houtafval huren

Alhoewel de term “houtafval” redelijk voor zichzelf spreekt, willen we toch kort uitleggen wat er precies mee bedoeld wordt, aangezien het ook een zeer brede term is. Houtafval is al het hout dat overblijft na de uitvoering van sloop- of renovatiewerken. Denk daarbij aan oude wanden en deuren, maar ook aan plankjes, paletten en oude meubels, bijvoorbeeld. Het lastige aan houtafval is dat het vaak in combinatie gaat met andere materialen, zoals glas of metaal. Daarom leek het ons wel nuttig om enkele tips te geven met betrekking tot het huren van containers voor houtafval.


  • Zoals u ook op onze eigen website kan zien, verhuren wij containers voor verschillende vormen van houtafval, waaronder afbraakhout, houtafval met glas, en snoeiafval. Wees dus zeker van met wat voor soort houtafval u te maken gaat krijgen wanneer u een container voor houtafval gaat huren.

  • Als er één universele regel voor bouwen en verbouwen bestaat, dan is het wel dat u altijd meer afval krijgt dan verwacht. Wees dus zeker dat u een container huurt die groot genoeg is voor de hoeveelheid houtafval die u gaat krijgen.

  • Zorg ervoor dat de container voor houtafval lang genoeg mag blijven staan, zodat deze niet opgehaald wordt voordat uw sloop- of renovatiewerken zijn afgerond.


Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van een container voor houtafval in West-Vlaanderen? Neem vrijblijvend contact op met de experts van Vyrecup en vergeet ons niet om een gratis offerte te vragen!

27 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page