top of page
  • VyRecup

Specialist in oude metalen

Bijgewerkt op: 7 nov. 2022

Iedereen heeft wel een plaats in huis of op kantoor met veel rommel, zoals oude metalen. Een schroothandelaar komt die soms gratis bij u ophalen. Dat betekent echter dat u er zelf niks aan verdient, de handelaar wel. Want als u bij een recyclagebedrijf langsgaat met uw oude metalen, dan wordt u vol en leeg op een weegbrug geplaatst. Volgens het gewicht krijgt u een bedrag uitbetaald. Voor oude metalen is dat een fraaie verdienste.


Bij Vyrecup uit Gullegem, vlak bij Kortrijk, kunt u als bedrijf of particulier alle oude metalen binnenbrengen.


oude metalen Vyrecup Gullegem

Meer verdienen met gesorteerd metaal


Wanneer u zich aanmeldt bij recyclagebedrijf Vyrecup, dan hebt u de keuze om al dan niet voorgeselecteerd materiaal aan te bieden. Elke afvalstroom heeft zijn prijs in ons containerpark voor recyclage. Als u alles samen binnenbrengt, dan wordt u uitbetaald voor het goedkoopste materiaal. Zo kunnen we bijvoorbeeld veel meer geven voor koper of metalen dan voor houtafval. Ligt alles samen, dan wordt in dat geval de prijs voor houtafval gehanteerd. U krijgt dus de juiste prijs als oude metalen zijn voorgesorteerd bij afgifte.


Verhuur afvalcontainers


Hebt u een verbouwproject aan uw woning of bedrijf? Bij diverse werken kan het gebeuren dat er grotere hoeveelheden metaalafval te verwerken zijn. U kunt bij Vyrecup ook containers huren. Het leveren en ophalen van de container en zeven kalenderdagen huur zijn inbegrepen in onze prijs. Na afloop van de werken komen we de afvalcontainer ophalen, en tenslotte sorteren en recycleren wij het afval voor u.


Vyrecup verhuurt containers voor het volgende afval:


We zijn gespecialiseerd in de afvalverwerking van ferro- en non-ferrometalen.


Wij betalen voor uw oude metalen: kom ermee langs in ons depot!

115 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page